Hent 3 flyttetilbud


.

 

 

 

 

 

.

Spar tid

Du sparer tid ved, at få dine tilbud samme sted. Dermed undgår du, at søge i internetjunglen eller telefonbogen.

Spar penge

Flyttefirmaer ved, at de er i konkurrence og giver derfor et ekstra godt tilbud.

Det er gratis

Vores formidlingstjeneste er gratis for brugerne og tilbuddene 100% uforpligtende.

hvad vi tilbyder

hjælp til nedpakning

Skal dine flyttetilbud inkluderer pris på nedpakning? Det kan vi hjælpe med, da vi samarbejder med 5-stjernede flyttefirmaer.

Flyttemand København

hjælp til flytning

Vi gør din flytning nemmere, ved at formidle din opgave til professionelle flyttefirmaer, som er nøje udvalgt. Du får 3 tilbud fra 3 professionelle flyttefirmaer. 

opmagasinering

En stor dele af at drive flytteforretning i Danmark, er opmagasinering. Vi tilbyder dermed, at kunne anskaffe tilbud fra flyttefirmaer, der tilbyder hele pakken – også opmagasinering. 

Vores ekspertise

Evaluering af flyttefirmaer

Baseret på professionalisme og og historik i branchen, har vi valgt nogle af de bedste flyttefirmaer, der får lov til at byde på vores brugeres opgaver.

Opgaveformular

Vores opgaveformularer er fuldkomne, som gør det, at henvendelser og de tilbud man får, er præcise og seriøse.

boxing service

Udover ekspertise og erfaringer, er vores flyttefirmaer, som er tilknyttet os forsikrede, som betyder, at dit flyttegods også vil være forsikrede.

Om os

Baseret på en simpel idé, har vi bygget en lille forretning, der har til formål, at gør livet nemmere for de titusinder danskere, der flytter årligt. 

Vores mission

Vores mission er, at gør flyttebranchen gennemsigtigt, hvor kunderne nemt kan komme i kontakt med professionelle flyttefirmaer, uden at skulle lede længe, eller gentage tidligere kunders fejltagelser. 

Vi tilbyder